Bella Jambo´s A-kuld:

Vores A-kuld har Bella som mor og Maestro Jak z Obrazka som far. 

Vi har valgt Maestro for hans utrolig smukke ydre, hans sundhed og hans fantastiske sind og har store forventninger til kombinationen af de to hunde. 


Maestros ejer, Anna & Henrik Andreassen fra Kennel Champalays, beskriver ham således:

"PL CH Maestro Jak z Obrazka er født  på en skuddag, d.29.2.16. Han er født i Polen i Kennel Jak z Obrazka. Han har fire søskende, som bor i Østrig og Polen. Maestros far er fra Ukraine og hedder Milbu Bold as a Bear, men bliver kaldt Timothy. Mor hedder Bona Jak z Obrazka.

Næsten alle Maestros forfædre bliver udstillet og er champions af forskellige lande. De er sunde og raske med en lang levealder. 

Maestro er klog, smuk og kærlig og giver fantastiske hvalpe".


Både Bella og Maestro har de bedste resultater indenfor hd, ad og ocd, samt begge fået A i testen for Histiocytic Sarcoma. 

Bellas drægtighed..

D.12.april 2019

Bella er nu startet sin løbetid - vi venter spændt på de rigtige progesteronmålinger, så vi kan tage på besøg hos Maestro..


D.26.april 2019

Bella er nu blevet parret med skønne Maestro d.24.april og d.26.april

Så er det bare at vente:)


D.24.maj 2019

Jubiiiiiii - Bella er i dag blevet scannet drægtig. Vi er bare SÅ glade! Hun er nu på dag 31 og begyndt at få lidt hævede dievorter. 


D.4.juni 2019

Bella er nu på dag 42 og er blevet fin og rund.

Hun vil stadig gerne med på tur, men er begyndt at vralte lidt og bevæger sig i et langsommere tempo. Hun har gennem hele drægtigheden været glad for mad og har ikke vist nogen tegn på kvalme.

Hun tager nu flere lure i løbet af dagen, hun er holdt op med at springe op på madrasserne og leger ikke vildt med Simba og Sally længere.

Hun passer rigtig godt på guldklumperne i maven. 


D.14.juni 2019

Bella er på dag 52 og blevet rigtig rund.

Bella er i dag blevet røntgenfotograferet og dyrlægen kunne umiddelbart tælle ni hvalpe - så jeg kan godt forstå, at hun puster og bevæger sig langsommere end sædvanligt. Hun er stadig utrolig madglad og er endnu en gang blevet sat op i foder:) Bella vil stadig gerne ud og gå 1-1½ km i et meget sindigt tempo. Undtagen en aften, hvor først to harer løb zig-zag foran hende og dernæst et rådyr, der var hun i fuld trav og ville gerne fremad..


D.22.juni 2019

Bella bliver større og større, men er stadig glad og kælen. Hun vil gerne gå ture i sit tempo, spiser som altid - men sover en del mere..

I dag er Bellas temperatur faldet, så mon ikke snart der sker noget? 

En af nydelserne nu er at kunne mærke de små sparke inde i maven, så hyggeligt!


D.24.juni 2019

Yeaaaahhhhh, Bella har fået otte skønne hvalpe:)

I kan fra nu af følge dem på fb-siden Kennel Bella Jambo:)
Fødslen...

Bellas temperatur faldt d.22.6. og sidst på aftenen d.23.6. begyndte hendes opblokning. Hun tog det hele i stiv pote - syntes dog, det var hyggeligst at ligge ovenpå mig og blive nusset:)


Første hvalp kom kl.05.51. Bella klarede det så fint og vidste lige, hvad hun skulle gøre. Hun pev ikke en eneste gang og viste de bedste moderinstinkter fra start af. Den sjette kom kl.11.10 og derfra gik det lidt i stå. Vi prøvede med kalcium og gåtur, men måtte afsted til dyrehospitalet for at få hjælp til de sidste tre. Det viste sig, at der lå en død hanhvalp i fødselskanalne, men med vestimulerende hjælp fik Bella født ha,. Desværre kunne hun ikke få de sidste to ud, så hun fik lavet et kejsersnit og bragt de sidste to livlige hvalpe til verdne. Vel hjemme mandag aften med otte skønne hvalpe og den sejeste, og trætte, Bellamor, sidder vi med en stor lykkefølelse. 


Nedenfor ses orange dreng, blå dreng, grøn pige, grå pige, gul pige, lilla pige, lyserød pige og rød pige. da de er tre dage gamle. 

Da der er lidt størrelsesforskel på dem, har den røde pige fået en flaske den første nat for at give hende et lille skub. Og nedenunder lidt fra hvalpetiden:)


Der bliver løbende lagt billeder op på fb-siden Kennel Bella Jambo:)