Dem, vi savner..


Sally (d.14.oktober 2011- d.29.juni 2020)


Sally var egentligt døbt Prinsesse Sally, men fungerede her som Dronning Sally:)

Hun var alfahunnen i flokken og var meget sikker i sin rolle. Bellas drægtighed skubbede dog lidt rundt på hiearakiet, men da hvalpene var flyttet, var Sally atter alfahunnen igen. 

 

Sally var en rigtig Berner, som altid kunne se sit snit til at mase sit store hoved ind under vores hånd eller arm og dermed blive nusset. Hun elskede at være helt tæt på os og var meget insisterende i sin puffen.

 

Sally elskede at komme med i skoven og stranden, men nød også i høj grad samarbejdet på træningspladsen. 

 

Vi har først kendt Sally fra hun var ni mdr. og tror, at hun har haft nogle dårlige oplevelser enten som hvalp eller unghund. Hun havde i hvert fald ikke fået den optimale socialisering til at møde verden med optimisme, hvilket vi mærkede på hendes forsigtige tilgang til verden og hendes behov for tid til at hilse på nye mennesker og hunde. Men når man først var accepteret af hende, så sad hun på

 fødderne af én resten af tiden.

Smukke Sally var med sin helt egen personlighed en skøn, skøn hund, som vi savner utrolig meget. Hendes blik, når hun kom forsigtigt og lagde sit hoved på én og kiggede op med de smukkeste brune øjne.. ingen kunne stå for det blik:)