Bella

Bella står klar ved døren, så snart jeg tager i linerne - hun kan næsten ikke vente på at få sin sele på og skal nok sørge for at komme først ud. Bellas hale logrer fra start til slut - også når hun står stille og snuser..

 

Hun har vist sig at bære på en del jagtinstinkt. Hun har mestret at nedlægge både rådyr og høns og bliver virkeligt tændt, hvis hun kan lugte eller se vildt. Hun kan stadigvæk finde på at løbe efter vores kat, når hun synes, her bliver tilpas kedeligt. 


Hun er et utroligt kælehoved. Hun moser sig ind, så snart muligheden er der og forsøger gerne at kravle op på skødet af én. Hun elsker at blive nusset og moslet med.

Hun er samtidig meget tålmodig overfor vores yngste barn og hendes nus & kram.

 

Bella er en sjov, glad og nysgerrig hund, som vi knuselsker:)


Bella er blevet en voksen dame, men samtidig et fjollehoved. Hun er altid glad og elsker at bruge sin krop. Hun elsker at hoppe op og ned af ting, balancere og udfordre sig selv kropsligt. Hun er god til at fokusere, når vi træner og bliver så glad, når hun får ros efterfølgende. For Bella er det helt naturligt at gå rundt oppe på havebordene, hoppe op på en sten i stedet for at gå udenom den, og hendes yndlingsplads er på trampolinen, hvor hun ligger og overskuer det hele fra.

Bella har været med til mange forskellige typer af træning og er frisk på det hele. Hun er mest motiveret, når det er leg, agility eller træning, hvor balance og kropsfornemmelse er i centrum.

Hun er samtidig en bestemt dame. Hun ved, hvad hun vil og kan være ret selektiv i sin hørelse. Det har taget mig lidt tid af finde ud af hvor tydelig en "leder", hun har brug for, for at kunne fralægge sig ansvaret. Vi har efterhånden fundet en fin balance i det og samtidig har jeg erfaret, hvilken hjælp det er for hende, at jeg tager lederskabet alvorligt og dermed passer på hende:)

Bella er meget glad for mad og vil gå langt for at få fat i det. Hun har udviklet en måde at tage brød fra brødristeren på uden at brænde snuden og har flere gange haft held med at liste låget af foderspanden. Hun er opfindsom og ihærdig.

 

I sommeren 2019 blev Bella mor for første gang til otte hvalpe. Hun var en utrolig kærlig og legesyg mor. Hun var god til at opdrage dem, når der var brug for det og nød i fulde drag at lege og mosle med dem. 

Dette gentog sig ved hendes andet kuld i 2021. Hun er en løvemor, som passer på dem men har samtidig en fantastisk timing i sin opdragelse af dem.