Simba

Seniorhund..

Simba er fyldt 11 år og herhjemme er han dermed vores seniorhund. Han har sine bløde kurve placeret rundt omkring i huset og tilbringer meget af tiden i en af dem, hvor vi ind imellem kan høre en sagte snorken. Ørerne virker dog stadig helt fint, når der sker noget i køkkenet.

Han er ind imellem lidt udfordret af Babushkas vilde leg, men når han gider, har de nogle rigtig gode legestunder sammen. 

Også overfor hende har han vist sig helt utrolig tålmodig.

Simba

Simba er vores skønne retrieverblanding fra april 2011. Han er hvalp fra en besøgsbondegård og har det dejligste gemyt. Som hvalp har han været vant til mange forskellige mennesker og dyr og mødt dem alle med nysgerrighed. Det er han fortsat med og møder alle med glæde og logrende hale. Når han ind imellem har mødt én, der har snerret eller bidt ud efter ham, vender han blot hovedet væk og lunter afsted.

 

Han har retrieverens forkærlighed for mad og formår at placere sig i køkkenet, så der er størst mulighed for at fange det, der tabes på gulvet:)

 

Han har dog også en del jagtinstinkt og er altid klar på en lang gåtur og nyder at kunne strække ud i sprint på stranden.

Simba har gået til træning, siden han var ni uger og nyder samværet med de andre på træningspladsen.

 

Simba er vores første hund og har været den bedste til at vise os vejen som hundeejere.