Velkommen til Kennel Bella Jambo.

Dette er min drøm. En drøm, der startede, da jeg som barn passede villakvarterets hunde. Min egen mor havde astma, så vi måtte nøjes med skildpadder og udendørs kaniner. I en årrække gik jeg hver eneste dag med en skøn Broholmertæve, Sille, og fik lov at være den, der hver lørdag gik til lydighedstræning med hende. Det var næsten, som var hun min:) 


Siden da har jeg drømt om - og glædet mig til den dag, hvor jeg kunne få min egen hund og blive hundeopdrætter. Og nu sidder jeg og kigger på Bella, som snorker sagte mens hendes tykke, drægtige mave kører op og ned. Hvilken lykke!


Jeg har i foråret 2019 taget DKKs opdrætteruddannelse og er løbende opsøgende på foredrag & kurser, som er relevante for mig som hundeejer og - opdrætter. Jeg er nysgerrig på andres erfaringer og lader mig ofte inspirere af nye træningsteknikker. Jeg bliver selv motiveret af at prøve forskellige træningstyper med mine hunde og finde frem til, hvad der motiverer lige præcis den hund. Jeg er bevidst om, at det er mig, som skal ændre min tilgang til min hund, hvis der er noget, som ikke fungerer i kontakten og træningen. Det bedste er, når kontakten - og dermed samarbejdet - bare kører og vi begge glemmer verden omkring os!


Min familie består af min mand, Benjamin, samt vores fem børn, som efterhånden er blevet nogle skønne unge mennesker og knap så meget børn.

Vi bor lidt udenfor Nykøbing Sj. i et lille hus med en stor have til. Vi kan gå til stranden på et par minutter og har skoven tæt på også. 

Sammen med os bor vores tre hunde; Simba, Bella & Babushka, katten Hannah, kaninen Mollie og ind imellem nogle høns:)