Babushka

Babushka er den skønneste hund med et fantastisk temperament. Vi er utrolig glade for, at hun landede lige hos os og forhåbentlig skal hun med tiden indgå som en del af vores opdræt, når hun er klar til det.  Hun er altid glad og fuld af god energi og så er hun lige så smuk, som hun var nuttet som hvalp..


Hun har lige fra lille af været utrolig samarbejdsvillig og træningsparat. Hun nyder at lave dogparkour i det omfang, hun må det under væksten og det er tydeligt hvordan hendes selvtillid vokser af det.

Hun er samtidig et madøre og vil gå langt for en godbid.


Hun har et nysgerrigt og positivt sind og kan være fint afventende i nye situationer, indtil hun føler sig tryg. 

Hun elsker at møde nye hundevenner og vil bare gerne lege hele dagen. Hun er samtidig et skønt nussehoved, som elsker at blive kælet, nusset og kløet på maven:) 

Babushka elsker sin familie, både de to- og firebenede. Hun hilser hjerteligt på alle der kommer ind af døren og når hun kommer ind udefra haven, kommer hun med fuld fart gennem hele huset ind i stuen, som var hun den største gave til alle i rummet:)


Bella har fra starten af taget Babushka til sig, som var det hendes egen hvalp. De to har rigtig meget glæde af hinanden, de nyder bl.a. begge to en "fangeleg" for fuld fart rundt i haven.. for det næste øjeblik at ligge i en klump og nusse hinanden. Bella opdrager ind imellem på Babushka, når hun bliver for fræk, men hendes tålmodighed er imponerende lang. 


Babushka prøver ihærdigt at få Simba til at lege også og ind imellem lykkedes det. Han synes, hun bliver lidt for voldsom, når hun kommer med fuld fart og hopper nærmest op på hovedet af ham.. de to har en helt anden leg sammen end Bella & Babushka, det er skægt at observere forskellene. 

Babushka har lige fra starten af udvist stor interesse på fugle og vildt generelt. Det lykkedes hende som fem mdr. at fange en stor fugl i haven og løbe stolt tværs over plænen med den i munden, men uden helt at vide hvad hun skulle med den. Så da hun åbnede munden, skyndte den sig at flyve væk. 

Vi arbejder ihærdigt på at pille jagtinstinktet ud af hende, men er ikke helt i mål endnu:)

Med alderen er hun dog blevet mere fornuftig og selvom færten trækker i hende, så er hun til at stoppe og har slet ikke det samme instinkt som Bella, heldigvis:)

Babushka har mindet os om, hvor fantastisk og livsglad en energi, de har som unghunde. Bella har stadig god fart på, men er faldet til ro på en helt anden måde end Babushka er nu som 2 årig.. Selvom Berner Sennen ligner en stor bamsehund, så skal man ikke tro at den er rolig og ikke behøver aktivitet. Der er skønt med energi og fart over dem indtil 2-3 års alderen, hvor de bliver lidt mere "voksne".  Babushka bliver naturligvis stimuleret via leg med Bella og Simba, men har tydeligt brug for træning, aktiviteter, lege mm., hvor hun skal bruge hovedet - og det skal man være forberedt på som Berner Sennen ejer, det går ikke nødvendigvis stille for sig...

Man bliver så træt..

Linselusen Babushka

Leg, synkronisering af række-tunge og mere leg